keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Cardio workout

Valitan, että tää on nyt viime aikoina mennyt vähän kunto- ja liikuntapainotteikseksi, mutta mähän kirjottelen aina ajankohtaisesta kiinnostuksesta tai mitä millonkin oon tehnyt ja nyt on pakko hehkuttaa, että.. Wuhuu! Tän päivän syömiset on menneet hyvin, oon syönyt kahden tunnin välein ja vetelin päivälliseksi oikeen kunnon protskuaterian missä oli täysjyväriisiä soija/valkoinenpaputomaattikastikkeessa, tietenkin maidon kera. Oon yrittänyt tunkea proteiinia mahdollisimman moneen ateriaan ja perjantaina tulee rahaa ja pystyn ostelemaan salaattitarvikkeitakin, oi nannaa. 

Hello new body, here I come!


Ah, nyt on mahti fiilis! Jaksoin P90X:n Cardion, jonka vedin ekaa kertaa ja voi jestas, teki kyllä mieli lopettaa, mutta jaksoin ajattelemalla "häämekko, häämekko, häämekko" ja jostain rutistin vielä lisää voimia, oujee. Hyvästi jenkkakahvat! Nyt hyvällä mielellä suihkuun ja tölläämään Top Chefiä. Juttakin tulee tänään, sen kattelen ruutu.fistä sitten TC:n jälkeen. Iltapalaksi päärynä! Jos ihmettelette myöhäistä iltapalaa, niin mä kuitenkin meen nukkumaan joskus kahden maissa yöllä ja heräilen aamusin kaheltatoista..

Veronique Morin have such a beautiful body!


Translation:
Wuhuu I just did my P90X Cardio workout. I am really feeling I have a heart! Now I am tired but happy and on my way to shower and then watching Top Chef on TV. Good for me!

/Leena

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Good for you! I have a yoga DVD I have been doing everyday. Yoga can be a great work-out if you want it to be!

Wish I looked like this lady!

Eve kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä toi ohjelma, saanko udella onko sulla se DVD:llä vai miten hankit ohjeistuksen? :) Oon yrittänyt kanssa tehdä yhtä ohjelmaa, mutta oon vaan niiin laiska liikkumaan itsekseni kotona...

nonna kirjoitti...

Tonnikala on halpaa ja siitä saa paljon proteiinia.
Muista myös venytykset! :)

Leena kirjoitti...

Hexotica: I am doing yoga also, because P90X includes that. I have been doing astanga yoga for few years now :) I wish to look like that too!

Verna: Netistä löysin :) Tollaset treenijutut on siitä hyviä, että niissä on tyyppi joka patistaa sua tekemään jotain, vaikka ei ookaan oikeesti paikalla.

Infected: Syönkin jonkin verran tonnikalaa, yleensä salaateissa ja leivän päällä :) Ja venytyksiä tein tänään tunnin verran :)