maanantai 9. tammikuuta 2012

I'm so goth people keep asking me if I feel okay.


Työkkärissä menikin ihan hyvin. Mutta en saanut yöllä unta, joten olen koko päivän ollut jälleen väsynyt. Tullessani työkkärikäynniltä takaisin kotiin vajosin masennukseen. Siskoni soitti ja hänen kyselessä kuulumisiani tajusinkin jo itkeväni ja selittäväni turhauttavaa tilannettani. Tällä hetkellä olo on ihan oikeasti sellainen "enkö mä parannu koskaan?!". Olen pettynyt itseeni, enkä ole saanut tänään tehtyä treeniä, saati siivottua tai mitään muutakaan. Otin pari kuvaa ja päädyin näiden kuvien jälkeen jälleen itkemään. Yleensä viimeinen tikki voi olla ihan pikkuasia, tällä kertaa se oli, ettei Jani ollut kuvaamassa ja suurinosa itse ottamistani kuvista oli totaalisen paskoja.

Olen niin perfektionisti. Jos joku asia ei mene niin kuin pitäisi, se on täysi katastrofi. Janin tullessa kotiin olin jo itkenyt meikkini pilalle ja vaihtanut vaatteet, ei auttanut edes se, että kulta olisi voinut sisävalolla yrittää ottaa uusia kuvia. Ei, koska mun pitää tänään olla taas erittäin vaikea. Ruokahalua ei ole nimeksikään ja olen syönyt tänään vain 4 siivua leipää. Pirun vähän verrattuna siihen, että sen lisäksi pitäisi olla myös lounas, yksi välipala ja päivällinen. Toisinsanoen itkunälkähedari on aivan tajuton. Mutta ei, mulla ei ole nälkä. Olo on raskas, turvonnut ja erittäin läskillinen. Mikään ei kelpaa tänään. Ruokakin tuntuu pitkästä aikaa suurelta viholliselta. Sitä pitäisi välttää, kenties lopettaa kokonaan. Mikä on ihan naurettava ajatus. Varsinkin, kun yritän parantua. Tahdon taas laihtua ja senkin asian vuoksi tunnen yhä suurempaa pettymystä itseeni, koska en osaa mitään muuta kuin epäonnistua.


Kuvissa näkyvät mustat hiukset ovat itseasiassa lisäkkeet ja mä olen nyt hurjan innostunut kaikenlaisista hiuslisäkkeistä. Kenties voisi hommata sellaiset klipsulliset. Näin ollen, jos jollakin on kokemusta klipsilisäkkeistä niin mistä saisi hyviä, millä hinnalla jne..?


Translation:
I am SO depressed today. I can't do anything and I don't even want to eat. Food seems to be once again the biggest enemy. I feel ugly, stupid and fat. I hate myself. I want to make my blog better but I end up complain everything. This is just so me.

/Leena

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

heippa! noista klipsipidennyksistä vaan, että mun klipsit on tilattu http://www.rapunzelofsweden.fi/ ja mun mielestä ne on tosi laadukkaat ja hius kestää värjäämisen erinomaisesti ;) siitä tulikin mieleen,tahtoo uudet! ;)

Rosi kirjoitti...

Ihanat meikit ♥
Mä oon viimeset kahdet setit pidennyksiä hankkinu http://www.buyhair.co.uk/. Löytyy vaikka minkälaista ja hienosti on omat kestäny monta vaalennus- ja värjäyskertaa x]

Nimetön kirjoitti...

ihuunat meikit :) ja välillä vaan on sellasii mikään-ei-onnistu,-vittu!-päiviä D:
ps. onks sulla vihreet piilarit ?:D

Ravenoir kirjoitti...

Heti jo luulinkin, että olet värjännyt hiuksesi sillä sulle sopisi tuollaiset kaksiväriset aivan loistavasti!

Ja tuohon tilaasi viitaten, tuli kauhean surullinen olo lukea tällaista. Tekisi mieli vaan halata sinua ja sanoa, että kyllä kaikki järjestyy. :( Itsekin käyn juuri nyt samanlaisia tuntemuksia läpi masennukseni osalta ja aion pistää koulun jäähylle nyt kevätpuolelta, koska mä en vain yksinkertaisesti jaksa ja pelkään jopa sinne menemistä vaikkei mitään syytä olisi. Syynä vain omassa päässä pyörivät ajatukset joita ei pääse pakoon. Mullakin on itseni kontrollointia, tietynlaista perfektionismia ja neurotismia joista yritän päästä mutta nyt ne tuntuvat hallitsevan jollain tavalla. Huomaa, ettei ole itselläkään oikein ruokahalua jne.

Noista klipsipidennyksistä vielä, että minäkin suosittelisin Rapunzelia tai sitten hyvänä vaihtoehtona Dreamhairia www.dreamhair.fi

El kirjoitti...

Wow love the heair!!! <3

Leena kirjoitti...

HANI: Kiitoksia vinkistä!

Rosi: Kiitoksia <3 Ja kiitoksia myös sinullekin vinkistä!

Saara: Kiitos <3 Ja tosiaan välillä vaan on sellasia päiviä xD Ja ei oo, korostin vaan vähän silmieni vihreyttä :)

Ravenoaris: Juu ei ole vielä tullut värjättyä, mainitsen kyllä aina täällä blogissa, kun teen hiuksilleni jotain radikaalimpaa :) Mulla on noita depressiopäiviä aina välillä, onneksi ne ei ole enää jokapäiväisiä. Kiitoksia huolenpidosta <3 Ja kiitos vinkistä!

Ellone: Thank you! <3 Again xD