maanantai 15. elokuuta 2011

Home alone

Yksin ollessa on ehtinyt tekemään kaikkea ihan kivaakin. Kuten tekemään hyvää ruokaa (ihmeen hyvää tulikin), puhuen pitkiä puheluita kavereiden kanssa, kuunnellen musiikkia mistä Jani ei niin välitä, tehden tyttöjen juttuja kuten; luontaistakauneudenhoitoa hiuksille, kasvonaamioita ja käyden kylvyssä hyvä kirjan kanssa, laittaen kynsiä kuntoon jne.. Olen nyt siivonnut 4 päivää, en kyllä tiedä näkyykö se oikeastaan missään muualla paitsi makkarissa jossa mahtuu taas kävelemään, enkä aivastele enää koko ajan. Monta roskapussiakin on kertynyt, pitäisi vaan jaksa viedä ne ulos. Jaha, kissa leikkii partsilla ovenpitimen kanssa..

Now that I have been alone at home many days (Jani broke his ankle).. I have had time to make very good food (I'm so shock that I can cook!), taking long calls with my friends, listening music that Jani don't like. And some girly stuff like baths with very good book, making my nails done, home cosmetic etc.. I have been cleaning for 4 days now and I think it does not show anywhere but our bedroom, damn! 

Elisen päivällinen, söin samaa myös toissapäivänä /My dinner last night

Hiustenhoitoa kananmunien avulla. /Home cosmetic with eggs. Separate the white and the yolk (?), mix the white and two tablespoon on your shampoo each other. Use half that and let it affect 5 minutes. Wash it away. Then use the yolk and use it all. Rub it for 5 minutes and then wash it away. Then use the rest of the eggwhite/shampoomix and remember wash everything away for certain.

Pidempi ohje on se mitä yleensä käytän. Hiukset on tänään vahvantuntuiset  ja kiiltävät, kyllä taisi taas helpata. Vaikka en kaupassa ostetussa kosketiikassa tykkää niiden sisältävän eläinperäisiä aineita, käytän kyllä kananmunaa ja hunajaa kotikosmetiikassa. Syönhän minä sentään molempia. Kuivahiuksisten (ja miksei muidenkin) kannattaa kokeilla. Tästä tulikin mieleeni, että mut haastettiin Top 10 kosmetiikkahaasteeseen, että kaipa tässä on se ykkössija, kotikosmetiikka.

Kaipaan ihan kamalasti mun sinisiä hiuksia. Tän hetkiset hiukset vie mun hermoni, kauhea juurikasvu ja epätasainen väri argh! Pitää käydä huomenna koulun jälkeen kaupungilla ostamassa vaalennusväriä. Himottaisi kyllä violetitkin mutta ei, nyt kyllä se valkoinen ensin. Kuva on otettu 10.4.2011 /I miss my blue hair so much. Now my hair feel so boring..

Foxie haastoi minut seuraavanlaiseen haasteeseen.
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi /Open the fourth file where you keep your photos
2. Avaa neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi /Open the fourth picture and publish it on your blog
3. Selitä kuva / Explain the story of the picture
4. Haasta neljä blogia tekemään sama / Challenge 4 to do the same

Haha no eihän tää Minnin kuva ollut lainkaan niin paha kuin oletin kansioistani löytyvän. Jaa no mitähän selitettävää tässä on, aina, kun kissat on paikallaan ja mulla on tylsää räpsin niistä tuhottomasti kuvia.

I just take pictures of my cats when they are still and I'm bored. That's that.

Mä voisin haastaa neljä uusinta lukijaani, eipäs kuin tekemään. Siis ne joilla on jonkinasteinen blogi. Elii..
I challenge:
Sereijan, Sary Walrus, satua, Hellektrostar.

Today's music includes: Love the back round singer <3 Vocalist is with my absolute love: Lady Amaranth. They are getting married how cute.

This was new to me but now I'm in love. Johnny Hollow!<3
Just love this song

/Leena

P.s Jani tulee tänään kotiin!

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Minusta noi siniset hiukset on kaikista parhaat mitä oon sulla nähnyt. Kylmät sävyt näyttää sopivan sulle paremmin kuin hyvin :)

Suwies kirjoitti...

Mikä kirja tuo oli missä oli noita hiustenhoito juttuja? :)

Anonyymi kirjoitti...

Miutakin kiinnostaisi mikä tuo kirja on? :)

Leena kirjoitti...

Mistress Mystral: Aww kiitoksia, mäkin kyllä tykkään hurjasti<3 Tykkään kirkkaista tai kylmistä väreistä itselläni ehkä parhaiten. Aika jännä miten mielipiteet mun hiustenväristä vaihtelee xD

Banshee/chrissie: Oon itseasiassa esittellytkin sen jo täällä pikaisesti.. oisko ollu magix box postauksessa. Se on Kotikosmetiikka kotikonstein, kirjoittanut Kristiina Ounapuu ja Anu Ranta. Kirja on vuodelta 1984 ja löysin sen kirpparilta kolmella eurolla ja kolmella kymmenellä sentillä, tosi hyvä ja lisäilen sinne lisää uusia kosmetiikkavinkkejä :) Jos kiinnostaa niin lisäilen näitä toki enemmänkin bloginkin puolelle :)

Anki kirjoitti...

Kotikosmetiikka kiinnostaa täälläkin. Eli olisi mukavaa, jos jakaisit vinkkejä blogissasi. :) PS: Inkubus Sukkubus on ihana! Miulla oli tuo Witches pitkään soittarina.^^

Suwies kirjoitti...

Kiinnostaisi kyllä jos tekisit lisää postauksia kotikonstein tehdystä kosmetiikasta :)