sunnuntai 28. elokuuta 2011

Insidious (2011)

Olen menettänyt hermoni enemmänkin kuin kerran harjoitellessani victory rolls- kampausta. Tänään sain ne edes jotenkuten onnistumaan, joten tietenkin Jani toimi taas hovikuvaajana ja sain pari otosta (miljoonasta) tänne teille näytille. Nyt ne on edelleen ihan erilaiset, mutta ehkä joku päivä..


Viikonloppu on mennyt aivan liian nopeasti, lähinnä katsoen elokuvia ja sarjoja. Jos pian saisi kirjankin luettua ja uuden aloitettua, on niin monta mitä pitäisi lukea. Huomenna kouluun, voi ei.. ei se olisi niin paha, ellen olisi siellä aivan yksin. Ruokailuun en suostu menemään yksin (Mia sanoo, että minuun kiinnitettäisiin vielä enemmän huomiota, kun söisin yksin), joten en saa syödäksenikään. Teen varmaan eväät, etten kuolisi nälkään.. Mielialavaihtelut on nykyään aika normaalia käytöstä, ei ihan ladymäistä..


Tähän loppuun vielä elokuva jonka katsoin eilen. Kiljuin (kirjaimellisesti 3 kertaa) ja haukoin happea säikähdyksestä jatkuvasti, en ymmärrä miten tämä vaikutti minuun niin radikaalisti.. Kun on katsonut koko elämänsä kauhuelokuvia, on mielenkiintoista olla jännittynyt. Pelkäsin itseasiassa yksin katsellessa niin paljon, että patistin Janin viereeni istumaan. Pakko oli silti katsoa. Piti kyllä otteessaan loppuun saakka.

Translation:
I have tried to do victory rolls so many times that I can't even count.. Maybe some day I finally be able to do them well?
I hope I eat when I am at school.. Maybe I bring my own food with me?
Yesterday I watch horrormovie (what a shock) which make me scream (3 times) and I need to have Jani watch it beside me.. 

/Leena

18 kommenttia:

Olematon kirjoitti...

Katsoin juuri tuon saman leffan pari päivää sitten! Olen itsekin nähnyt melkoisen kasan kauhuleffoja, eikä jännitystä ole tuntunut sitten Poltergeistin. Mutta tämä osasi pelästyttää parissa kohdassa :D

Koria kirjoitti...

Vauuu hienot rullat, itekki oon yrittäny epätoivoisesti väkertää noita tuloksetta. Mutta tosiaan ''ehkä joku päivä..''

Sukkajuoppo kirjoitti...

Ihanat hiukset! Ite en ole edes jaksanut yrittää mut noi sun rullapampuliset on kyl hienot :)

Satua kirjoitti...

tuo tyyli sopii sulle ylihyvin!

ja hei, mee syömään jookos, kukaan muu ei kiinnitä sun syömiseen huomiota kuin sinä itse.

Nonnulan Jonna kirjoitti...

Sä olet hirmuisen kaunis <3 Ja upeat hiukset! :)

Oij, tuo kauhuleffa pitää nähdä! Rakastan kauhuflikkoja ja pitkästä aikaa olisi kiva katsoa jokin todella pelottava!Kiitos vinkistä :)

Valonia kirjoitti...

Toi elokuva oli ihan kauhea! :D Minäkin oon aika paatunut kauhuleffojen katselija, mutta tämä herätti ihan kirjaimellisesti KAUHUA. Meni yöunet. :D

Lady Grotesca kirjoitti...

Minäkin katsoin tuon elokuvan ja oli kyllä vitun creepy :D Mutta plussaa että oli keksitty uudenlainen juoni. :) Tykkäsin kyllä kovasti.

Kauris kirjoitti...

Luulempa että keskitie on pikkuhiljaa löytymässä. Olin neljä päivää pois koulusta, nukuin aivan älyttömän paljon henkistä väsymystä pois ja sinä aikana pelko ruokaa kohtaa hiipui lähes pois. Käytiin syömässä mäkkärissä (ja söin kunnon aterian jälkkärijäätelöineen). Mutta nyt on taas kouluviikko edessä ja saa nähä mihin suuntaan pää "putoaa".

Dial V for Vintage kirjoitti...

Your hair is amazing in these photos, how did you do it? So pretty! :)

Leena kirjoitti...

Hirttoyrtti: Nojoo kyllä säikäytti! Olin ihan yllättynyt kuinka hyvä se oli, kuvittelin sen olevan kliseinen haamuleffa.

Koria: Harjotus tekee mestarin, ajattelin harjotella tällä viikolla taas lisää :)

Sukkajuoppo: Kiitoksia :)

satua: Joo mäkin tykkään! Ja en mä kyllä vaan pysty menemään yksin, mutta oon alkanut tuomaan eväät mukana, etten sentään ole syömättä :)

Nonnu: Kiitoksia hurjasti<3 Ja toi kyllä kannattaa ehdottomasti katsoa, tosi mielenkiintoinen.

Mea: Mulla ei sentään yöunet mennyt, mutta elokuva piti keskeyttää alvariinsa jotta pystyin hehkuttamaan kuinka peloissani mä olen xD

Lady Grotesca: Nimenomaan! Hienoa miten oli keksineet juonenkäänteitä ja kliseetkin oli tehty pirun hyvin.

Kauris: Ihanaa, että olet saanut syötyä! Tässä taloudessa tehtiin tänään pitsaa ja tuli superhyvää. Oli niin paksua, että yhdestä palasta tuli jo täyteen xDD Kerro sitten miten sulla etenee :)

Dial V: Thank you! I can make a tutorial this week.. or next.. if you like? :)

L kirjoitti...

Paras lookki ikinä!! Loves it to death! :)

HajaMiel kirjoitti...

Aivan mahtava kampaus!
Ja voi ei, nyt kutkuttaisi katsella tuo leffa, mutta sitten en varmaan nukkuisi seuraavana yönä u___u'.

V kirjoitti...

oi kiitos! ♥
mutta sinä olet paljon upeampi.

Madame Macabre kirjoitti...

I love your lipstick! It looks beautiful on you n_n.

Leena kirjoitti...

Laura: Pitääkin kokeilla tota tyyliä enemmän :)

HajaMiel: Kiitoksia <3 Ja kyllä se kannattaa katsoa, mutta hermoheikkoisten ei ehkä kannata katsoa yksin yöllä sitä :)

Viikka: Voi pöh<3

Madame Macabre: Oh thank you so much! I don't use lipsticks as much I would like to..

Milaja kirjoitti...

Ihme että uskallan kommentoida vihdoin ja viimein :D Mutjoo olet niin kaunis ja sun blogis on tosi inspiroiva! Kirjotat tosi monipuolisesti eri aiheista, ja ootan innolla siun kirjas valmistumista, ostan sen sitten joskus heti:3 Blogias on mukava lukee :> No voi jestas tulipas typerä kommentti... Äh :D

Anonyymi kirjoitti...

Oh my, you look amazing in these photos!!! <3 I like your victory rolls, you certainly are better than me at doing them haha :D

Leena kirjoitti...

Nancy Q: Onko mulle noin pelottavaa kommentoida? XD En mä kyllä pure.. ainakaan kovaa.. ;)
Kiitoksia hurjasti! Kirjakin on kovasti tekeillä, mutta se on hidasta ja ajoittain puuduttavaakin, en tiedä vielä yhtään milloin se valmistuu. Koulu tosin loppuu pian ja näillä näkymin taidan keskittyä kirjaan aiempaa enemmän.
Eikä kommentti ollut lainkaan typerä, se oli oikein piristävä ja pelasti päivääni :) Kommentoi toki useamminkin, jos tulee jotain asiaa!

Ellone: Thank you my darling! I need to practice little bit more though.. But someday I will make so pretty rolls <3 I will make victory rolls entry as soon as my body says I can do things..