keskiviikko 3. elokuuta 2011

My favorite blogs part 2
"Kaikki elämäni kauniit asiat: Prinsessaleikkejä, pitsiä, röyhelöitä, ompelua, tuunausta, maalattuja huulia, burleskia, lyhyitä helmoja, unelmointia, Sirkusorkesteria, kahvia, kissoja, mustetahroja, kenkähulluutta, helmiä, timantteja ja tyttöilyä."

Lucy Furin blogi on täynnä elämän pieniä yksityiskohtia ja tekstit on kirjoitettu runomaisen kauniisti. Neiti ompelee oman tyylisiään vaatteita, musiikki on ihanaa ja blogi on kaikinpuolin monipuolinen silmänilostus.
Lucy Fur life is full of little things in life. Her blog is made of many details and poetry of her life allowed me to sink into another world. I like her music, her style of clothes.. This over all very versatile blog.
Epämääräinen, outo, mustan huumorin ja megakorkeiden kenkien ystävä. Pörröinen ja helposti kehräävä mörkö, joka pesii useimmiten metallihenkisillä festareilla ja hevilettien heiluttajien vierellä. Ääntely on tavallisesti matalaa ja mörisevää. Ulkonäöllisinä tuntomerkkeinä kasa lävistyksiä ja pinkkimustat, erittäin tuuheat hiukset. 


Jälleen superseksikäs nainen vuorossa. Insanityn blogi on täynnä menevän naisen elämää, pettämätöntä tyyliä ja kumma kyllä, rakastan jopa kaikkia pinkkejä juttuja hänellä! Ilmeisesti pinkkikin voi olla tyylikästä. Asennenainen (tahtoo nähdä livenä!), toivon mukaan tulee tekämään jälkkäreitä ja hääkakun ensikesäksi meidän goottihäihin. Blogi on mahtava, blogi monipuolinen ja löytyy naiselta osto ja kokkausblogikin.And again super sexy women. Insanity has THE attitude, unfailing style and strangest thing of all, she can make pink color look good in my eyes.


Hottttt
/Leena

3 kommenttia:

Lucy Fur kirjoitti...

Saitpas hymyilemään heti aamusta, kun tulin taas lueskelemaan blogiasi ja minun kuvani sieltä tupsahtivat ensimmäiseksi silmille :>

Kiitos muuten blogiesittelyistä, olen löytänyt pitkästä aikaa mielenkiintoista selattavaa (Hyviä blogeja on joskus vaikea löytää massan seasta)

Ja kiitos omasta blogistasi ja sen inspiroivasta kuvaloistosta <3

Turmiotar kirjoitti...

Voi kuinka herttainen idea tämä postaus! <3 Näinhän hienoja blogeja löytää kätevästi, kun joku niitä karsii esille. :)

Leena kirjoitti...

Lucy Fur: Sanonpa nyt tähänki et eeh ihanaa saada sulta kommenttia <3 Ihanaa että sain sinun kauniin hymysi esille. Lisää blogiesittelyjä on tulossa vielä, kunhan jaksan pläräillä näitä vielä lisää xD
Ja kiitos superkauniista sanoistasi<3

Turmiotar: Jep itsekin tykkään hurjasti, inspiroidun itsekin vaan lisää kun oon tehny näitä, vaikka noita blogeja jo luenkin xD