maanantai 8. elokuuta 2011

Happy birthday.. to my blog


  Blogini täytti viides päivä vuoden verran (jeeiii!), paljon on tullut kirjotettua (330 merkintää) ja lukijoita kertynyt mukavat 211. Suomen jälkeen mulla on eniten lukijoita käynyt Ruotsista ja sitten Britanniasta.

 Ajattelin jälleen pistää pientä arvontaa pystyyn, tällä kertaa on kaksi voittajaa. Ensimmäinen voittaja voittaa tosta pinosta itselleen kaksi ja toisena tullut yhden. Osallistua voi pistämällä kommenttia boksiin ja olemalla lukija, kertokaa mitkä tahdotte ja pistäkää sähköposti samaan kommenttiin. Normaaliin tapaan voitte kertoa onko blogissa parannettavaa/onko jo hyvä, postausehdotuksia, leffa/kirjavinkkejä tai miten olette löytäneet blogiini ja miksi jäänyt lukemaan. Mikä on paras postaus tai millaisista itse olet eritoten pitänyt? Eli, onnea arvontaan! Osallistumisaika päättyy 21.8.2011.

Translation:
My blog has a first birthday on Friday. Year already.. how time can go so fast? I have 330 posts, 211 readers. First place readers: Finland, 2nd: Sweden, 3rd: Britain, hello there! It would be nice to hear what do you think about my blog and how did you find this?

/Leena

13 kommenttia:

Lady Grotesca kirjoitti...

Osallistun!
Luen siun blogia ihan sen takia että siulla on monipuolisia juttuja ja osaat kirjoittaa persoonallisesti. ^^ Parannettavaa ei minusta juurikaan ole, paitsi että taustakuva vilisee kovasti ainakin minun silmään :D

Lisää kaipailisin vaate ja kenkä aiheisia postauksia. ^^

Grotesca(at)luukku.com

Satua kirjoitti...

hip! (jätä minut pois arvonnasta) tahdoin vain tulla onnittelemaan 1-vuotiasta blogia! ONNEA! :')

Leena kirjoitti...

satua: Hihii kiitoksia hurjasti, kun tajusin ton ni olet wouu menipä aika nopeasti xD

Grotesca: Seeelvä. Ja juu oon miettiny vähän uudistamista, kattoo jos vaihtaisin iloset luurankoveikot ja vähän ehkä uutta banneriakin.. hmm..

Turmiotar kirjoitti...

Minä minä osallistun! \o/ Mun mielestä sun blogia on todella kiva lukea, kun aiheet vaihtelevat niin paljon. :) Itse olen hoitoalalla töissä, niin erityisesti arjestasi/sairaudestasi on mielenkiintoista lukea. Näkee sitä oikeaa ja todellista elämää, sitä kun useat blogeissaan turhaan peittelevät. On rohkeaa ottaa asioita esille ja ihailenkin sitä sinussa suuresti! <3 On myös mukavaa huomata, miten paljon jaksat kommentoida muiden blogeja, kommenttien saanti kun on aina piristävää. :)

S.postini on marjo.com@gmail.com

Niina kirjoitti...

Osallistun!:) Tykkään sun blogistasi tosi paljon,kuvat ja tekstit ovat mahtavia ♥ Oot monipuolinen kirjoittamaan ja taitava!:)

Eva kirjoitti...

Tottakai osallistun! :) Niiku oon sanonu, että olet muuntautumiskykynen mutta silti selkeesti tyylillesi uskollinen. Ja mikä parasta tässä itse blogissasi, niin tosiaan täällä on kaikenmoista juttua. On mukava lukea oikeasti kuulumisia elämästä, eikä pelkästään sellaista ihkuttelua vaatteista yms materiasta :D Se saa blogin tuntumaan aidommalta ja inhimillisemmältä -hyvällä tavalla :)

s-posti on: eeva92@suomi24.fi

papercuts kirjoitti...

osallistun! tykkään sun blogin monipuolisuudesta, kun on välillä syvällisempää juttua ja sitten inspiroivia kuvia niin internetistä kuin sustakin :) mäkin kaipaan ehkä pikkusen lisää ostospostauksia.

*H* kirjoitti...

Osallistun arvontaan....

Monipuolisuus on blogissasi parasta =)

Hanna kirjoitti...

Osallistun!

Leffoista valitsisin Amityvillen ja Christina's Housen :)

Sereijan kirjoitti...

Osallistun kilpailuun.

Pidän lukea blogiasi siksi että se onnistuu olemaan yhtä aikaa syvällinen sekä kevyt. Vaikka pohdit raskaita asioita kirjoituksissasi, et myöskään unohda puhua sinua inspiroivista sekä kiinnostavista asioista.

sereijan (at) hotmail.com

Athena kirjoitti...

rent control ja christina´s house

x_unratedh(at)otmail.com

Athena kirjoitti...

ja korjaus sähköpostiin x_unrated(at)hotmail.com

maruska kirjoitti...

Shiri ja blade trinity tuosta pinosta vaikuttivat mielenkiintoiselta. Kiva blogi ja ihana tausta! :)

marie.somero(at)gmail.com