maanantai 22. elokuuta 2011

My favorite blogs part 5"Who?


- 25 years old

- From Finland
- Not professional in anything
- Obsessed with makeup
- Loves to photograph
- Uses Canon EOS 50D"
Harvemmin tykkään seurata meikkiblogeja, koska niitä on nykyään ihan tajuttomasti ja ne ei yleensä mitenkään eroa toisistaan. Tämä blogi on silti pistänyt silmääni erittäin positiivisesti, blogi pysyy monipuolisena ja mielenkiintoisena, löytyy sieltä tutoriaalejakin.

I don't follow makeup blogs very much because now days these kind of blogs are all the same. But this has it's own kind of a style and it stays interesting all the way. Tutorials and different makeups."BLOGIN SYVEMPI OLEMUS


Tämä synkempi lifestyle-blogi on pyhitetty goottialakulttuurille ja kaikkeen siihen liittyvälle.


Jos sinunkin mielestäsi: - Morticia Addams on maailman kaunein nainen, - Vampyyrit ovat täydellistä treffiseuraa, - Kalpeus on kaunista, - Turhamaisuus on täysin hyväksyttävää, - Ja vaate voi olla minkä värinen tahansa, kunhan se on musta, olet täysin oikeassa paikassa. Tervetuloa kurkistamaan samettiverhon taakse millaista on goottina elämisen sietämätön keveys ja ihana synkkyys.

Pääkaupunkiseudulla asusteleva 25 vuoden ikään ehtinyt elämäntapagootti, joka työskentelee arkisin graafisena suunnittelijana ja viihtyy viikonloppuisin goottiklubeilla. Tämä synkiö toimii kasviksilla ja jakaa asuntonsa rakkaiden kanien ja marsujensa kanssa. Aito Lapin tyttö, jonka pitsillä verhotun ulkokuoren alle kätkeytyy herkkä kauhuromantikko. Korkokengät tukevasti maassa ja kampaus sopivasti pilviä kohti. Viihtyy punaviinin, kauhuelokuvien ja goottirockin parissa - ystäviä unohtamatta. Synkkä esteetikko, joka kulkee aurinkolasit silmillään aina kadun varjoisaa puolta pitkin - hymyillen."

Ehdottomasti yksi kauneummista naisista mitä Maa päällään kantaa. Blogi on mielenkiintoinen ja monipuolinen, enkä muuttaisi siinä mitään. Neitosella on niin klassisen kaunis pukeutumistyyli, sitä voi vaan kadehtia ja miettiä miksei itse jaksa aina pukeutua yhtä kauniisti. Kunpa saisin pöllittyä vaatekaapin sisällön jotenkin itselleni.. Astu Mistress Mystralin kauniiseen goottimaailmaan.

One of the most beautiful women in the world. Blog is very interesting and I would not change a thing. Step forward and enjoy the world of goth with Mistress Mystral."Tummaan tyyliin hurahtanut täysi-ikäinen asenneämmä Nummelan perämetiköstä, joka omistaa elämänsä materialle, goottimuodille, rakkaille ihmisille ja kameran edessä keikistelyyn. Harrastuksiin kuuluu pahennuksen aiheuttaminen sekä spontaaniset, tyhmät ideat."

Synkemmät blogit tuntuu olevan minulle mieleen enemmän, kuin nää normaalimmat lifestyleblogit.. No anyway. Nette on kaunis nuori neitokainen ja pitää mielenkiintoista blogia omasta elämästään ja julkaisee siellä myös malleilu kuviaankin. Ihana tyyli ja oon aina superkade Netten hiuksista.

Nette is young women from Finland. You can see her newest model pictures or what she has bought lately. I love her style and I am so jealous of her hair.


/Leena

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Aaws ihana Leena <3 Kirjoitit minusta todella kauniisti. Melkein aloin pillittämään töissä. Hieman yliherkkyyttä havaittavissa maanantaina.

Toivottavasti näemme taas pian! :)

netteraven kirjoitti...

Aww. ;_; Voi kiitos ihana <3

L kirjoitti...

Törkeen hyvä toi meikkaajamuija! Ja myös uus blogi mulle, pitääpä alkaa vilkuilla. :)

Leena kirjoitti...

Mistress Mystral: Miksipä en olisi kirjoittanut sinusta kauniisti? Hienoa, että onnistuin piristämään sinunkin päivääsi<3 Ja toivottavasti nähtäisiinkin pian!

Nette: Eipä mitään <3

Laura: Onhan se, toivottavasti löytyy sullekin jotain inspiraatiota sieltä :)