perjantai 26. elokuuta 2011

My favorite blogs part 6

"I'm the wicked witch; Perinnenoita, gootti, nainen, elelee elämäänsä täällä jossain..En siis ole wicca, enkä kuulu mihinkään coveniin."


Kiinnostaako noituus? Tässä oiva blogi, jos satut itse olemaan noita tai vain kiinnostunut siitä. Blogista löytyy ennustuksen muotoa tinanvalamisesta tarot kortteihin näin esimerkiksi. Reseptejä, yrttejä, uskomuksia, loitsuja ja historiaa sisältävä blogi on monipuolinen ja aina yhtä mielenkiintoinen, joka postauksesta oppii jotain lisää. Eikä pidä unohtaa kirjavinkkejä. Ehdottomasti suosikkini noitablogeista.
"Tuttavallisemmin Hirttis tai Julia. Kirjoihin, elokuviin ja peleihin ihastunut haaveilija, jonka tulevaisuuden suunnitelmana on voittaa lotossa pääpotti kaksi kertaa. Erittäin laiska, rakastaa ruokaa mutta on toivoton ruoanlaittaja. Omaa tiukat mielipiteet ja ei pelkää jaella niitä blogissaan. Tahtoisi ostaa Neuschwansteinin huolimatta siitä, että saksalainen poika yritti masentaa sanomalla sitä maailman tylsimmäksi paikaksi.

Jere, kiinalainen ja thaimaalainen ruoka, Tropicana-appelsiinimehu, ihanat ihmiset, koirat, roborovskit, lohikäärmeet, metsät, lumi, tähtitaivas, täysikuu, revontulet, rotat, pelaaminen, kengät, kirjat, läppäri, maaseutu, ruusut, musiikki, Lappi, loistavat elokuvat, lomat, jännät unet, kylvyt, seikkailut, sumu, saippuakuplat, mummula, pehmolelut, glögi, unelmointi, torkkupeitot, isot mukit, tyynymeri, sudet, kesätuuli, kelluminen, valokuvaus, mummula, suklaa, kamera..."

Blogi josta löytyy kaikkea mielenkiintoista näin goottiestetiikkaa rakastavalle. Kenties saan joskus yhtä ihanat hiukset? Kirjahylly on myös sangen kadehdittava ja olisi se oma huskykin aika ihana..
/Leena

6 kommenttia:

Kauris kirjoitti...

Kiitos. Nyt jo olen neljännellä vuodella, eli ei sinänsä mitään kiirettä koulun kanssa, (kaverit jo meni ja valmistui). Mutta ei siinäkään ole järkeä että menee kouluun vaikkei pysty mitään oppimaan. Hissukseen ja pää kuntoon

Olematon kirjoitti...

Melkein tuli tippa linssiin, herkistelijä kun olen :´D Kiitos <3

iii kirjoitti...

Hahhah. Mä luin kersana kirjastossa aina tota lasten noitakirjaa. Mikähän ton nimi mahto olla?

Irene Vermin kirjoitti...

Oi hitsin vimpulat, nyt vasta hoksin selailla :D Noidalta isosti kiitoksia ja kumarrus :)

Irene Vermin kirjoitti...

(Ja sen lasten noitakirjan nimi on Suuri Noitatieto, tekijänä Malcolm Bird)

Leena kirjoitti...

Kauris: Mulla on vähän sama, nelos luokalla vielä mennään eikä onneksi niin kiire ja paniikki kaiken kanssa, eiköhän mulla ole tässä aikaa tehdä kaikki mitä pitääkin :) Toivon mukaan muistan edetä aina päivä kerrallaan, enkä ottaa turhia paineita. Yritäpäs sinäkin! Vaikka toisaalta ei ole yrittämistä, sitä joko tekee tai ei tee.

Hirttoyrtti: Khihi eipä mitään<3

IrishTentacles: Aconitum siihen taisi ehtiäkin jo vastaamaan, eli katsopa sen kommentista :)

Aconitum: Kihii eipä mittään, siunausta sinne päin :)