torstai 25. elokuuta 2011

In between shades


 Today's outfit 
Shoes: From Irene
Skirt: Blog flea market
Stockings: H&M
Shirt: Flea market
Corset: From friend
Necklace: I made it myself

Tänään on normi depressiopäivä taas, olen yrittänyt kaikkeni piristyä ja keksiä keinoja, etten ahdistelisi turhia. Joten luonnollisesti blogin pitäminen ja muiden blogien lukeminen piristää minuu aina. Myös Jani on tehnyt kaikkensa jotta piristyisin, en ihan oikeasti tiedä mitä tekisin ilman tuota miestä, en tosiaankaan tiedä. Ruokahalu on ollut jo viikon täysin kateissa ja viimeksi söin lämpimän aterian kai joskus viime viikolla (eikä mun tee mieli edes sipsejä). Kun kerroin Janille huonosta ruokahalustani, päätti herra köpöttää keppiensa kera keittiöön kanssani väkertämään minulle hyvää sapuskaa. Sainkin sitten merellistä kastiketta jasmiiniriisin kera, oi nannaa.

Valitettavasti tapanani on murehtia täysin turhia asioita. Ylipäätään liioitella negatiivisesti kaikkea. Aiheutan itselleni niin suuret esteet joka asialle (oli kyse sitten tulevaisuuden töistä, tiskauksesta, tulevista häistä taikka syömisestä), etten saa enää muuta aikaseksi, kuin tajuttoman ahdistusvyyhdin pääni sisälle. Tietääkö kukaan parannuskeinoa perfektionistille? Anniina värjäsi eilen hiuksiani valkoisella suoravärillä, ei ollut täysin toivottu vaikutus, mutta kyllä niistä vähän vaaleammat tuli. Ajattelin ottaa vielä yhden värinpoiston (nyt tehtiinkin n. viikko sitten edellinen värinpoisto) ennenkuin tungen päähäni sitä hopeista. Enkä millään osaa päättää kasvatanko otsistani pois vai leikkaanko sen taas jonkin kivan malliseksi. Nyt se vaan tunkee silmille ja lykkään sen sivulle.
Uutta tavaraa jo liian täyteen kirjahyllyyn löysin viime kirpparikäynnillä. Olen etsinyt jo kauemman aikaa Narniaa ja vihdoinkin löysin sen, kahdeksan euron hintaan. Viileneviin syysiltoihin sopii aivan mainiosti Narnian maailma, kaakao ja lämmin viltti. 

Olen myös täysin inspiroitunut piirtämään ja maalaamaan, mutta jostain syystä en tunnu saavan mitään kunnollista paperille, ehkä stressi saa taiteenikin sekaisin.. No onneksi tälläisinä sekopäisinä päivinä saan ainakin siivottua, vihdoin ja viimein Moth Mouthin muotokuva löysi hyllynpäältä paikkansa, pitäisi vain teline ja kehykset maalata mustaksi, ehkä teen sen tänään tai huomenna.


Toivelistalle päätyi myös kauniisti kuvitettu ja mielenkiintoisen juonen sisältävä kirjasarja, jossa on mm. tämä osa, joka on pakko saada omaa hyllyä koristamaan.This day eargasms
Translation:
My day began being sad. I have tried to do anything to make myself feel better. Thank Goddess I have Jani. We made seafood together and he comfort me just listening and wiping my tears away.

Anniina dyed my hair white yesterday. But it is not the white I hoped. Damn. But Narnia makes me happy.. I found it at a fleamarket last week. Just 8 euros. And I have been just cleaning and cleaning.. today I finally got Moth Mouths portrait to the right place.

/Leena

7 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Musta tuo sun tukka on tosi kiva jo nyt! Vaalea kyllä sopii sulle. :) Mutta varmasti se on hieno hopeisenakin! Ja mulla on kanssa sama ongelma otsiksen kanssa, kasvattaako pois vai leikata takaisin, hngh! Vaikeita päätöksiä. :D

P kirjoitti...

Mulla on yleensä aina nälkä, mutta silloin harvoin kun ei ole, yritän viritellä sitä katselemalla rokaohjelmia tai ruokablogeja :D Ja aika varma tapa on sekin, että valitsee jonkun lempiruuan, ja syö ekat suupalat väkisin, niin kyllä se siitä yleensä lähtee. Ja jos ei, niin pakkohan se on syödä, että jaksaa!

Häästressin ymmärrän, kun se on vielä tuoreessa muistissa. Muistan kun ajattelin, että olisi niin ihanaa, jos voisi tehdä kaiken valmiiksi.. Haaveilin, että voisin irrottaa naamani ja meikata sen valmiiksi XD Mutta oikeasti, kyllä te naimisiin pääsette, vaikkei jokainen pikkuasia menisi täydellisesti. Mä en hääpäivänä muistant ollenkaan mitään pöytäkoristeita, en varmaan edes katsonut :D Kuvista sit kattelin, et ainii tollai ne olikin.

Olit kyselly meidän hääpaikkaa, niin se oli siis Kangasalan karjalaseuran talo :)

Tau kirjoitti...

Oii sä olet niiiin kaunis (:
Jaksamisia sinne! <3

Saara kirjoitti...

Ihanat hiukset! :)

mAlice kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa!

Näytät tosi sievältä (ja mikä minivyötärö!) kuvassasi :) Millä värillä oot muuten saanut tukkasi hopeiseksi? Olen muutaman kerran yrittänyt eikä vielä ole onnistunut. Viimeisimmän yrityksen jäljiltä hiukset on vaaleanpunertavat :/

Toivottavasti piristyt, tiedän kokemuksesta millaista tuo miela-alaveivaus voi olla... Itellä tosin yleensä loppuu syöminen maniaan. Yritä pitää rytmiä yllä ruokailussa, vaikka kyllähän sä tän varmasti tiedätkin :)

Madame Macabre kirjoitti...

Your shoes are lovely! I love the way you mix the dots with the corset. It looks so vintage.

Very nice outfit! :)

And the lips colour looks very well on you.

Leena kirjoitti...

Vampiric: Aijaa, itse just tuskailen tällä hetkellä kun tää ei oo ikinä oikeaa sävyä tai että näytän liian punaiselta nyt kun tukka on vaalea xD Ja sinusta nyt ei ollut apua otsis ongelmaan xD

Pinja: Niinpä! Mutta ei toi pakkosyöminen oo niin kauhean kivaa murr =/

Ja ihan totta, turhaan sitä häitä ahistelee, tuskin se on niin tarkkaa siinä vaiheessa kun ne on, että onko joka asia täydellisesti jne..

ttau: Kiitoksia <3

Saara: Kiitti! :)

mAlice: Kiitos :) Nyt en kyllä millään tunnu muistavan mitä hiusväriä käytin, mutta se oli sellanen tuubimallinen ja hiusväri oli ihan litkua. Tosi kallistakin vielä, 11 euroa. Eikä oikeen pysyny päässä tai olin huono xD Ens kerralla kokeilen cybershopin ja backstreetin värejä.

Nyt ei kyllä tunnu toimivan mikään ruokarytmi tai muukaan, oon ihan sekaisin, en edes tiedä miten päin olisin. Oon samaan aikaan superväsynyt ja samalla ihan menossa joka suuntaan ja pää täynnä kaikkea..

Madame Macabre: I love my shoes too! And polkadotclothes are just my thing now days..And my boyfriend said the same thing, he think it was vintage style also xD I like it myself also. And lipstick was gold.. almost lipgloss.