sunnuntai 7. elokuuta 2011

Game of thronesMulla on (taas) uusi lempparisarja, nyt on vuorossa Game of thrones. Keskiaikasta fantasia tarinaa, ihan kuin eläisin uudestaan Lotrin maailmaa ja silti en. Upeasti toteutettu sarja. Jatkuvia juonenkäänteitä, en taida enää pysyä pöksyissäni. Tämä pitää kaikkien nähdä. Sarja perustuu kirjasarjaan, jota en ole vielä itse ehtinyt lukemaan, mutta veikkaanpa, että pian löytyy hyllystä kaikki osat ja hehkutan niistäkin tänne.. Niin ja kehitin arvoasteikon, mitäs tykkäätte?

I have a new favorite series Game of thrones. I need to read the book also.. I just need to have all the books for myself. I'm so hooked to this with Jani. I hope new season will come soon..

Kings, queens, knights.. plot that make you want more and more. So beautiful made that I feel it's from Middle Earth. Fantasy story like no other.

What do you think if I put scale to tell how much I like each film and series? 
This will have 5 cute little skulls (scale 1-5)

Main theme, just love it! (how steampunk)
My number one favorite character Daenerys  Targaryen 


Cersei Lannister (Lena Headey Sarah Connor chronicles , 300)Eddar Stark (Lord of the rings, National treasure, Silent Hill, Troy)
/Leena

4 kommenttia:

Andromeda kirjoitti...

Game of Thrones on kyllä ihana sarja. Itse katsoin sen kokonaan jo varmaan kuukausi sitten. :) Mun lempparit on mm. Arya, Ned ja Jon. Kirjat meinaan heti ostaa, kunhan saan suomenkieliset versiot käsiini, mutta ensimmäisen osan tyydyn lainaamaan kirjastosta. :) Onneksi ne kirjat on kuulemma järjettömän hyviä, ja vähintään 400 sivua pitkiä.

Leena kirjoitti...

Andromedan: Sama täällä, heti kun tulee kirjat minun eteeni niin aion ostaa! Ihanaa että on niin paksujakin ja kokooooonainen sarja<3

Christabel kirjoitti...

Oon lukenu noita kirjoja ja katoin ton sarjan kanssa joku puoli vuotta sitten ja oon iloisesti yllättyny kuinka hyvin ne on noudattanu sitä kirjaa. On kyllä yks parhaista sarjoista mitä tiiän

Leena kirjoitti...

Christabel: Joo kuulemma noudattaa kirjaa todella hyvin! Kakkoskautta odotellessa ja kirjan suomennoksiakin xD